ToToTEK.COM Forum Index ToToTEK.COM
Help & Support Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

If you find any SPAM or any problem from the forum, please PM Tomy. Thanks.


Smart Bros Copier Q`

 
Post new topic   Reply to topic    ToToTEK.COM Forum Index -> Copiers and Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rkowal



Joined: 07 Jan 2007
Posts: 2

PostPosted: Sun Jan 07, 2007 11:47 am    Post subject: Smart Bros Copier Q` Reply with quote

I just took my Smart Bros out of storage tonight and upon the self check, it says DRAM failure. Is there a way to fix this or am I out of luck?
Back to top
View user's profile Send private message
madman



Joined: 07 Jul 2006
Posts: 598

PostPosted: Sun Jan 07, 2007 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

Did you open the memory hatch and make sure the ram is seated properly?
Back to top
View user's profile Send private message
rkowal



Joined: 07 Jan 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

madman wrote:
Did you open the memory hatch and make sure the ram is seated properly?


Yeah they appear to be seated properly. The memory board looks soldered to the main board, so maybe its just a problem with bad soldering..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ToToTEK.COM Forum Index -> Copiers and Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group